Само в 7DniFutbol.bg

Хайдук изпревари УЕФА! Обяви култовото назначение на военен, коментирал във Фейсбук решенията си на терена

7 Dni Futbol09.07.201710070
1

Ясно е името на рефера, който ще ръководи първия мач между Хайдук и Левски вЛига Европа. Това ще е шведът с нетрадиционното за скандинавец име Мохамед ал-Хаким. Цялата бригада за тази битка е от северната страна, а битката е на 13 юли.

Интересното е, че името на шведа беше обявено от официалния сайт на хърватския отбор, докато все още имената на съдиите за тези двубои от втория квалификационен кръг на Лига Европа не бяха обявени от официалната страница на УЕФА.

Ал-Хаким всъщност е роден в Ирак, а семейството му идва в Швеция, когато е 8-годишен. Той е международен рефер от 2015 г., но не може да се похвали с ръководенето на някакви големи евромачове. Интересното в неговата биография е, че е отворил фейсбук-група, в която е коментирал решенията си от мачовете в шведския шампионат. След известно време обаче я затворил, като твърди, че официалната причина е “липсата на време”.

Извън футбола, той е офицер в шведската армия .

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ