Само в 7DniFutbol.bg

Левски и ЦСКА печеливши от трансферна схема между Хърватия и Турция – вижте неочакваната помощ за “сини” и “червени”

7 Dni Futbol09.07.201729710
1

Левски и ЦСКА ще спечелят от трансфера на защитника Хисен Мемоля. 25-годишният албанец е широко неизвестен у нас, но “сини” и “червени” ще се облагодетелстват от преминаването му от Хайдук (Сплит) в Коняспор.

Причините са съвсем различни, но е факт, че родните клубове получават страхотен бонус за изпълнението на своите цели. На “Герена” със сигурност са гледали Мемоля като титуляр по време на разузнаването на Хайдук за мачовете от втория предварителен кръг на Лига Европа. Сега в състава на тима от Сплит ще се отвори голяма дупка дни преди битките със “сините” и шефовете няма какво да направят, защото играчът вече се е споразумял за личните си условия и финализирането на сделката е въпрос на ден или два.

От “Българска армия” пък могат да си отдъхнат, защото с трансфера на албанеца от Хайдук Коняспор си решава проблемите в лявата зона на защитата и Антон Недялков се очаква да изпадне от трансферните планове на носите на Купата на Турция. Както е известно, днес се появи информация, че от Коня са приготвили втора завишена оферта за национала, но сега оставането му на “Българска армия” изглежда далеч по-вероятно.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ