Само в 7DniFutbol.bg

Шок от БФС! Играч скъса с Ботев заради неплатени заплати! На “Коматево” в това време си делят 100 бона

7 Dni Futbol09.07.201722360
Ботев Пловдив - АЕЛ Лимасол

Шокиращи новини за заплатите в Ботев Пд идват след решението на Спортно-техническата комисия към БФС да прекрати контракта на един от футболистите на “жълто-черните”. Борис Тютюков вече е свободен агент, вследствие на това, че договорът му е скъсан заради неплатени възнаграждения. Както е известно, правилната в родния футбол позволяват играч да прекрати едностранно отношенията си с клуб, ако не е получил заплата в три поредни месеца.

В момента няма индикации, че в Ботев Пд има забавяне на заплатите, като по информация на Маrica.bg днес Канарчетата дори са взели oтборна премия от 100 000 лева за спечелването на Купата на България

Освен Тютюков, другите, които се разделят с клубовете си заради финансови неуредици са Антони Иванов от Монтана и Николай Маринов от Ботев Враца.

Ето всички решения на СТК:

– СТК констатира прекратяване на трудовите договори без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения от ПФК на следните футболисти:

– Борис Павлов Тютюков с ПФК „Ботев” Пд – считано от 20.06.2017 г.

– Антони Валери Иванов с ПФК „Монтана 1921”– считано от 22.06.2017 г.

– Николай Божидаров Маринов с ПОФК „Ботев Враца ” – считано от 22.06.2017 г.

–     На основание клауза в „Договора за наемане професионален  футболист“ между Петър Юрий Денчев  с ОФК „Локомотив ГО, СТК констатира договора за прекратен считано от 22.06.2017 г.

–     СТК отлага разглеждането на молбите депозирани в БФС от Стефано Красимиров Кунчев, Николай Веселинов Христов и Юлис Дарил Обаме Ндонг. Призовава заинтересованите страни и оторизиран представител на ОФК „Локомотив“ ГО, който да представи пълните досиета на горепосочените футболисти на 11.07.2017 г. /вторник/ в 10.00 часа на следващото заседание на СТК, което ще се проведе в гр. София, ул. „Цар Иван Асен II“ № 26.

–     На база решение на Лицензионната комисия и предвид натовареността на стадион „В.Левски“, ПФК „Славия“ – София ще играе срещите си от Първа лига предвидени в светлата част на денонощието на ст. Славия град София.

–     На база решение на Лицензионната комисия, ФК „Царско село 2015“ – София ще играе срещите си от Втора лига обявени за рискови на ст. Славия град София.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ