Хърватите се радват: Сутиеска разкри голямата дупка в Левски, нападаме през …

7 Dni Futbol08.07.201711170
1

Хърватският вестник „Слободна Далмация“ прави обстоен анализ на отбора на Левски и неговото представяне в реванша срещу Сутиеска.

От изданието отчитат факта, че „сините“ не са показали най-доброто от себе си и играли толкова колкото им е било необходимо за класирането напред, но според анализа Сутиеска е показал къде са слабостите на „сините“.

Споменава се, че предвид резултата от първия мач Левски е заложил на по-дефанзивна постройка. Вратарят Божидар Митрев се е справил без забележки и с няколко класни намеси, а същото се споменава и за дуото в центъра на отбраната Димитър Пиргов – Давид Яблонски. Отчетен е фактът, че чехът е по-високият и по-често влиза във въздушни единоборства като най-вероятно той ще има задачата да се справя с „кулата“Футаш.

Големият шанс колегите от Хърватия виждат в дясната зона на отбраната, където се споменава колебливата игра на новото попълнение Цветкович. Според тях оттам може да се атакува и да се създават опасности. За другия краен бранител Иван Горанов мнението е, че е бил солиден в отбрана, но не е помагал много в атака.

Относно халфовата линия, от вестника са на мнение, че Прохазка и Панайотов са били „тихи“. Адениджи е определен като най-активен от нападателното трио, но се отбелязва и по-слабата му игра през второто полувреме. Нар и Мапуку пък не са били на нивото от първия двубой, но последният отново е показал колко опасен може да бъде.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *