Само в 7DniFutbol.bg

Неделев реши каква ще е следващата стъпка в кариерата му, шефовете се съгласяват с него

7 Dni Futbol08.07.20173750
неделев

Перлата на Ботев Пд Тодор Неделев иска да изиграе поне настоящия сезон докрай с жълто-черния екип. 24-годишният техничар изрично е пожелал да играе за канарчетата минимум до следващото лято, научи Марица. След това Неделев е склонен да разгледа евентуални оферти към него от чужбина. Халфът искал да се поуспокои напълно през настоящата кампания и да помогне на клуба на сърцето си до постигне нови успехи на първо време в Лига Европа.

Неделев се завърна окончателно на Коматево, но за да се стигне до това, се наложи Ботев Пд да сподели трансферните права върху него с Майнц 05. Немските врабчета запазиха 70 % от правата върху Неделев.

Интересът към Неделев обаче не стихва. Той е в полезрението на клуб от Турция. Различни специалисти очакват след престоящите мачове в Лига Европа и други чуждестрани отбори да отправят запитвания за него. Ръководството на Ботев Пд ще се съобрази и със желанието на самия играч – дали той е съгласен да премине във въпросния клуб.

Трансферът на Неделев в Майнц 05 на практика беше осъществен след доброто му представяне в Лига Европа през лятото на 2013-а г.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *