Само в 7DniFutbol.bg

Президентът на Дунав: Не съм доволен! Постави шокираща цел за сезона пред хита в Първа лига

7 Dni Futbol08.07.20175930
дунав иртиш

Президентът на Дунав (Русе) д-р Симеон Симеонов даде своята оценка за представя­нето на тима в Лига Европа. „Драконите” отпаднаха в първия квалификационен кръг след две загуби от казахстанския Иртиш – 0:1 и 0:2.

“Не съм доволен! Да, първо участие ни е в Лига Европа и се случиха нещата, които са нормални във футбола – поб­еди по-опитният отбор. Ир­тиш бе преодолим съперник. Смятам, че успяха да ни надхитрят и в двата мача, без да ни надиграят. Това се дължи както на опита, така и може би на бюджета. Драми и трагедии няма да правим. При нас няма място за такива неща. Знаем кои сме и какво можем. Напротив, след мача влязохме в съблекалнята и поз­дравихме момчетата за приятните и достойни мигове, които изживяхме заедно, и продължаваме да си гледаме работата в първенството”, сподели Симеонов пред “Тема Спорт”.

Относно целите в шампио­ната след четвъртото мя­сто миналия сезон той каза: “Клишето изисква да отгово­ря, че е редно да задържим представянето от миналия сезон. Аз просто искам да се утвърдим като клуб в елита. Както през миналата година, така и през тази целта ни е да не изпаднем. За селекцията да говорят спортните хора. Моята задача е да осигурявам бюджета. За новия сезон се очертава да е леко завишен. Вече на 80 процента е подси­гурен. В момента всичко е из­чистено. Играчите са си получили премията за участие в Лига Европа. Всичко е наред”.

Шефът на „драконите” гово­ри и за ремонтните дейно­сти на новата база, която ще е ситуирана на мястото на стария стадион “Дунав”.

“Поставихме дренажна и поливна система, както и ре­зервоари под земята за поли­ване. Осветлението е готово. Мисля, че в рамките на ме­сец и половина-два ще сме го­тови. Съблекалните и възста­новителният център също са готови. В момента реновираме едното от изкуствените игрища. Започваме да правим ново – голямо. Направихме и три малки”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ