Само в 7DniFutbol.bg

Томаш избяга от въпроса за Бербатов и отсече: Не съм магьосник

7 Dni Futbol07.07.20177240
белчев томаш

Наставникът на Берое Александър Томаш коментира поражението на заралии от ЦСКА с 0:1 в контролна среща. Той отсече, че не е магьосник, за да наложи веднага стила на игра, който иска да вижда, като отказа категорично коментар за слуховете за Димитър Бербатов.

„Полезна проверка. Търсим себе си и начина си на игра, стила си. Първото полувреме излязохме респектирани и това ни създаде проблеми. ЦСКА тепърва ще играе и по-добре“, започна Томаш.

„Срещу организиран отбор, физически добре сложен, това създава проблеми. Но човек, когато работи и дава всичко от себе си, резултатът ще си дойде. Румънците са добри играчи, но не са на това ниво, което се иска. Ще им трябва време – нова обстановка други изисквания. Както за тях, така и за всички, искаме различни неща да практикуваме

„Аз не съм магьосник. И аз искам още днес да го видя, но това е начинът. Това е пътят. Създадохме и ситуации. Това са неща, които тренираме“, добави Томаш.

„Липсва и малко класа, и самочувствие, и организация в определени моменти. Но това са неща, които ще ги работим“.

Запитан за това, че в първия кръг на Първа лига Берое ще се противопостави на Верея, Томаш обясни: „Казах ви, че там оставихме семейство. Хора отдадени на клуба си и ние сме професионалисти и ще дадем всичко да победим. Верея е добър отбор“.

„Търсим футболисти, наблюдаваме гледаме, но дали ще дойдат не мога да съм конкретен“.

За финал Томаш бе попитан за слуховете, че Димитър Бербатов може да подпише с Берое, Томаш каза: „Може да се избяга от този въпрос и аз ще избягам“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ