Само в 7DniFutbol.bg

Край! Край! Край! Вижте какво става в ЦСКА!

7 Dni Futbol01.09.201560

Край на хрантутниците в ЦСКА! Край на чиновниците! Край на разточителството!

Сериозно намаляване на щатните служители в ЦСКА ще стане факт в следващите няколко дни, твърди “7 дни спорт”. От настоящите 96 души, които работят на безсрочни трудови договори, на щат ще останат едва 10. Сред тях ще бъдат новият изпълнителен и спортен директор Пламен Марков, целият спортно-технически щаб начело с наставника Христо Янев, както и шефът на “червената” школа Спас Джевизов. Техните договори, както и тези на секретарката, счетоводителката и директора на охраната на “Армията” ще бъдат прехвърлени от старото дружество към новото, което в момента е със собственик Гриша Ганчев. Останалите 86 човека, които до момента работеха в ЦСКА, на практика ще останат безработни, тъй като върви процедура по обявяването на старото дружество във фалит.
Новото ръководство на “червените” предприема тази мярка като част от преструктурирането и оздравяването на клуба. Целта на шефовете е да бъдат намалени разходите и те да отговарят на аматьорския статут на армейците в момента. Редуцирането на броя на служителите няма да засегне оставените на работа треньори в школата, които просто няма да имат подписани трудови договори. Същото се отнася и за настоящите футболисти на ЦСКА.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ