Само в 7DniFutbol.bg

Гонзо изригна: Ще си тръгна от Левски! И разкри кога ще стане това

7 Dni Futbol31.08.201590

Директорът на Левски Георги Иванов призна, че ще си тръгне от Левски! Следв което уточни нещо много важно: “Когато аз реша”!

Лагендата призна, че в Левски има напрежение след слабите изяви на тима срещу Локомотив (Пловдив) и Пирин. Той бе категоричен, че ще продължи да бъде максимално взискателен към всички играчи в отбора, предава “Топспорт”.

Той подчерта, че подкрепя изцяло треньора Стойчо Стоев, но двамата са пределно откровени един към друг, когато съставът играе слабо и търсят причините за това. Иванов сподели, че в момента той вижда проблеми и иска да предотварти развитието на отбора да тръгне надолу.

Иванов говори за ситуацията с привличането на Абди, отговори на въпрос, как стоят нещата с евентуалното привличане на Живко Миланов и каква е ситуацията с Владимир Гаджев, който още не си е уредил трансфер.

Гонзо говори за състоянието на отборите в “А” група и дали му липсва ЦСКА, както и дали Левски има шансове за титла. Той подчерта, че Лудогорец, като класа е над всички други състави, а иначе нивото на “А” група е слабо.

Георги Иванов подчерта, че той работи с много енергия за сините и е приел сегашните условия в клуба, колкото и тежки да са те. Иванов призна, че е мислил да напусне след загубения финал за Купата от Черно море, но сега се е разбрал с Иво Тонев и другите акционери, че ще се работи за клуба при сегашната ситуация и ще се носи нужната отговорност при допускани грешки, без да се търсят оправдания.

Иванов каза, че не обръща внимание на критиките към него, които идват извън клуба. Той сподели, че никой не може да го уволни и ще си тръгне сам, ако такава е неговата преценка и той сметне, че не може да е полезен в сегашната ситуация.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ