Само в 7DniFutbol.bg

С юбилейната емблема най-отпред, ЦСКА преподписа с генерелния спонсор, шеф си пожела 32-а титла (Снимки)

7 Dni Futbol07.07.201711140
IVP_5203
IVP_5989
IVP_5951
IVP_5921
IVP_5907
IVP_5297
IVP_5247
IVP_5235
IVP_5226
цска
цска недялков

Мтел ще бъде генерален спонсор на Футболен клуб ЦСКА и през следващия сезон – това обявиха представители на телекома и клуба по време на пресконференция на стадион „Българска армия”.Ц

Първият отбор на ЦСКА бе награден със специални подаръци от Мтел за доброто представяне през сезон 2016/17. Всеки от играчите получи уникална бройка от един от най-актуалните модели смартфони в момента – Huawei P10 – гравирана с емблемата на клуба и името на съответния футболист.

Партньорство между Мтел и ЦСКА стартира през септември 2016 г., като за по-малко от година Мтел осигури безплатни разговори между феновете на ЦСКА, неограничен интернет трафик към сайта на клуба, ексклузивни новини за ЦСКА, персонализирани ринг тонове, както и специални отстъпки за фенове на отбора в програмата за лоялни клиенти Мтел клуб.

Подкрепата за ЦСКА е част от дългосрочната стратегия на Мтел да подкрепя спорта и в частност футбола в България. Телекомът е основен спонсор на редица спортни събития, както и на Българска федерация ски и Българска федерация Лека атлетика.

„Убеден съм, че след доброто представяне през този сезон, ЦСКА ще се цели още по-високо догодина, защото манталитетът е това, което отличава истинските шампиони от добрите отбори. А ЦСКА винаги е бил с манталитет на победител. Това е и нещото към което и ние в Мтел се стремим – да бъдем първи в това, което предлагаме”, сподели Симеон Донев, старши директор „Маркетинг” в Мтел.

„За нас е чест, че Мтел реши да продължи сътрудничеството си с ЦСКА. Няма как да не сме радостни от факта, че името на най-големия български телеком за втора поредна година ще грее на нашите фланелки. Всички в клуба сме единодушни, че с Мтел изградихме едно изключително полезно партньорство, което се надявам да се превърне в дългогодишно. Нека си пожелаем един успешен сезон, в края на който да се поздравим с 32-ра шампионска титла на България”, заяви изпълнителният директор на ЦСКА Трифон Попов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *