Само в 7DniFutbol.bg

Ето затова му казват Голямотo синьо сърце! Деян спаси левскарско знаме в Черна гора

7 Dni Futbol07.07.20177510
деян иванов

Защитникът на Левски Деян Иванов може и да не игра в реванша срещу Сутиеска в Лига Европа, но направи нещо, с което за пореден път намери място в сърцата на “синята” агитка. Той спаси едно от знамената, което привържениците бяха взели със себе си в Черна гора за подкрепа на тима, съобщи Дарик.

То беше взето без обяснение от един от полицаите, който охраняваше мача. Но Иванов, без дори да се замисля, отиде при униформения и го измъкна от ръцете му. Впоследствие получи помощ и от спортния директор Даниел Боримиров, както и от друг защитник – Димитър Пиргов.

Младият защитник, който е израснал сред “сините” фенове и знае каква е цената на всяко едно знаме за тях, оправда постъпката си с думите: “Какви са тия, че да ни взимат знамето!”. Впоследствие той върна флага в притежание на агитката и си заслужи одобрителните възгласи.

“Един от хората на Сутиеска бе прибрал знамето на Левски, аз му казах, че е взел погрешното знаме и го върнах на нашите фенове”, сподели и спортният директор на Левски Даниел Боримиров след края на мача по повод неприятния инцидент със собствеността на привържениците.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *