Само в 7DniFutbol.bg

Берое с уникално представяне на новите си екипи! Феновете ще се влюбят (Видео и снимки)

7 Dni Futbol07.07.201700
1

Берое представи официалните си екипи за сезон 2017/18 на официалния си сайт.

Екипът отново е с уникален дизайн, изработен специално за клуба и е от немския производител на спортни стоки Uhlsport, който ще бъде партньор на клуба и през този сезон. Титулярният екип е в традиционното зелено, втория екип е бял, а третият избор е в черен цвят.

Титулярната фланелка е създадена с духа и символите на Стара Загора. „Берое“ и градът са неразривно свързани – обичани до болка от всички старозагорци.  Берое, Августа Траяна, Боруй, Иринопол, Верея, Ески Загра, Железник, Стара Загора. Заралии обичаме града си толкова много, че първо научаваш откъде сме, а после как се казваме. Обич, дух, символ и традиция – това е новата фланелка на „Берое“!

Новите екипи са представени и чрез специална фотосесия, заснета на още един символ на Стара Загора – Мемориален комплекс „Бранителите на Стара Загора“. Точно пред 100-те стъпала, водещи към Самарското знаме – единствено в историята на България, което е наградено с Орден „За храброст“.

Играчите ще облекат за пръв път новия екип по време на първия двубой от новия сезон на Първа професионална лига срещу „Верея“. Срещата е на 14 юли от 21 ч. на стадион „Берое“.

Новите фланелки ще се продават на цена от 55 лв. и ще бъдат пуснати в продажба утре (8 юли) в 13:00 часа единствено в Официалния фен магазин на клуба, който се намира на стадион „Берое“.

Очаквайте допълнителна информация за цените на останалата официална екипировка, която ще бъде пусната в продажба по-късно.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *