Само в 7DniFutbol.bg

Осра се, Тотев, осра се! Осра и “Колодрума”!

Малко е гнусничко заглавието! Но когато пишеш за едно от най-гадните неща на уикенда, такова трябва да е и заглавието. За да се знае за кой е, а после да разбереш защо е.

ГЕРБ този Иван Тотев откъде го измислиха? И имат ли акъл мъжете с власт в държавата да му оставят в ръцете нещо повече от подносите в хотела на мамка? Сега му връчват готова зала. На кой? На човека, който затри спорта в Пловдив ли? Хайде на бас, че тази зала под управлението на този човек ще се превърне в непосилно финансово бреме за Пловдив!

Пловдивският градоначалник наби 60 милиона лева в нещо, което дори не можа да открие като хората. Е като не е в състояние даже да го открие, как после ще го стопанисва? Да се изложиш по подобен начин в праймтайма на националната телевизия, да направиш за смях хилядите гласували за теб, е наистина висша форма на управленска некадърност. И Тотев успя да я постигне с активното съдействие на самата БНТ. Но това за некадърието на БНТ е друга тема, вечна тема!

Откриването на “Колодрума” трябваше да е розата, трябваше да е цветето в управлението на Тотев. Сега с тази роза Мамин Ванчо може да вземе да си закичи насрания задник. И да отговаря на гневните въпроси.

Кой идиот направи сценария така, че първият химн в тази зала, който да чуят зрителите да е на Северна Корея?

Кой идиот превърна откриването на държавната зала в евтина реклама на частен производител на руски колелета?

Кой идиот пусна да карат по пистата някакви момчета, дето се изпопребиха още на загрявката? И накараха хората да се питат за тези ли броиха 60 милиона?

Кой идиот пусна чичка да говори за “генерал-лейтенант, инженер, доктор, министър-председател Бойко Борисов”?

Кой идиот прати Ники Бухалов да обяснява, че цял живот мечтаел да има такава зала? За какво му е, като в нея няма вода?

Кой идиот не покани на откриването на и волейболната зала единствения колективен отбор на Пловдив станал шампион, и то точно по волейбол – Марица?

Кой идиот каза на Мамин Ванчо, че трябва да започне откриването на залата с една “тъжна новина” за Бойко Борисов?

Кой идиот реши, че трябва да заведе националния отбор по волейбол в залата в ролята на храстчета, покрай които да се покаже буренът Тотев?

Кой идиот реши, че…

Всъщност, когато си Иван Тотев, не ти трябва идиот до теб да подсказва такива неща, те ти идват отвътре. На твоята администрация – също.

Затова след осирането и на “Колодрума” вече едно е ясно – този есен трябва да е последната на Иван Тотев като кмет. Пловдив е велик град и не заслужава това, което преживя в неделя.

Апропо, Тотев тези хора в залата насила ли ги беше довел, та в 19,35 част от нея вече беше празна? За след това не знам. Аз също издържах дотогава пред телевизора. След което го загасих с надеждата, че повече никога няма да видя по него пловдивско осиране като неделното. Извинявам се, не беше пловдивско, беше кметско!

 

ОЧАКВАЙТЕ САМО В 7DNIFUTBOL.BG:

КАК ТОТЕВ И ОБЩИНСКАТА МУ ШАЙКА РАЗСИПАХА СПОРТА В ПЛОВДИВ!

 

16 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ