Само в 7DniFutbol.bg

Левскари ще се бият за билети за Хайдук, наплашили са яко и хърватите

7 Dni Futbol06.07.20179840
Левски - Сутиеска, Жуниор Мапуку,фенове

Нов удар инкасираха привържениците на „Левски“. След като стана ясно, че едва 250 фена ще присъстват на реванша срещу „Сутиеска“ в Черна гора, запалянковците ще трябва да се бият за билети и при евентуален мач срещу „Хайдук“ във втория кръг. При гостуване на „сините“ в Хърватска, отново само 250 пропуска ще са за българската агитка.

Стадионът в Дугополие, където ще се играе срещата, побира едва 5000 привърженици. От тях 250 ще викат за гостуващия тим.

„Властите вече са на тръни, защото 250 фенове на „Левски“ могат да присъстват на реванша им срещу „Сутиеска“, но въпреки това инвазия от 1000 българи тръгват за Черна гора – пише електронното издание „Слободна далмация“. – При мач срещу „Хайдук“, феновете на „Левски“ ще се изсипят в страната ни, още повече, че в София мачът е пред закрити врати. Дано властите вземат мерки, тъй като в Хърватска в момента е пикът на туристическия сезон. Трябва да бъдат предотвратени всякакъв род ексцесии.“

“Труд”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ