Само в 7DniFutbol.bg

Гонзо унищожи Краев и Цоневи! Не може да говори така!

7 Dni Futbol31.08.201591

Директорът на Левски Георги Иванов е роден победител, и затова явно не знае какво трябва да се говори, когато отборът не стига до трите точки. Гонзо срина със земята невръстните играчи на “сните” като Краев, Цонев и останалите, намеквайки, че такива “средни футболисти” в друго време няма да играят в “Подуяне”.

“Стойчо Стоев работи перфектно, работи добре с отбора. В крайна сметка ние сме тръгнали по път, който знаем, че ще е труден. Трудно е да държат ниво, когато са млади тези футболисти. Но ние ще изтърпим, независимо от негативите.”

“Зимбабвиецът няма да остане в отбора, защото няма качества. Когато имаш 5 лева, няма как да купиш нещо за 20. Затова чакаме момента. Чакаме да затвори трансферния прозорец, да видим кои ще останат свободни, и кои ще се съгласят на нашите пари. Надявам се тази седмица да станат нещата. И вие трябва да видите, и да решите какво искате – дали да гледате тези юноши, или чужденци, които взимат по 15 000 евро,” каза още Георги Иванов.

“Не можем да говорим за ситуацията след една година. Левски винаги се опитва да побеждава. Но в момента имаме приоритет – да изплати задълженията си – към играчи, служители, клубове, НАП. Пък ще видим докъде ще стигнем. Искаме във всеки мач футболистите да дават 100%. В момента те са едни средни футболисти, които трябва да дават абсолютно всичко от себе си, за да са на добро ниво за Левски,” добави Гонзо.

“Надявам се да има полза от двете седмици. Да влизат във форма вече и Махмудов, и Диаби, да можем да използваме техните качества,” продължи Георги Иванов. “Няма да имаме контрола, защото оставаме 11 човека, и сме малко хора.”

 

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ