Само в 7DniFutbol.bg

В Левски си отдъхнаха! Сутиеска зарадва сините с обещаните 250 билета

7 Dni Futbol05.07.20171280
Левски - Сутиеска, Давид Яблонски

Потвърдените 250 билета за мача-реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа в Черна гора между ФК Сутиеска и ПФК Левски вече са в София, съобщиха от лагера на „сините”.

Още веднъж искаме да потвърдим, че всички, които са закупили от тях и имат съответната квитанция, ще могат да вземат своя билет и да наблюдават срещата в град Никшич, допълват от „Герена”.

Раздаването на билетите ще стане като днес билети ще бъдат давани в хотел Хилтън в град Подгорица между 20:00 и 22:30 часа местно време срещу предоставяне на квитанцията, получена при закупуването на съответния пропуск в София.

За деня на мача (06.07.2017 г.) местните власти ще организират сборен пункт за феновете на Левски, където ще продължи раздаването на билетите за мача.

Очакваме единствено потвърждение от Черна гора и в момента, в който имаме нужната информация, тя веднага ще бъде публикувана, пишат още “сините” и допълват:

След 18:00 часа (централно европейско време) днес за допълнителна информация ще можете да се обръщате и на телефон: +359 888 914 071

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *