Само в 7DniFutbol.bg

Етър с революция в екипите си, показаха ги бивши звезди на ЦСКА и Левски (Снимка)

7 Dni Futbol05.07.20178970
етър

Завърналият се в елита „Етър” представи официално новата си екипировка за първенството в Първа лига. Тя е отново от утвърдената марка JOMA, с която играят ред професионални отбори у нас.

За първи път „Етър” ще има три официални екипа. Основният е в традиционният виолетов цвят, като фланелките са с бели якички и бели ръкави и тънки бели вертикални линии. Гащетата и чорапите са изцяло виолетови. Вторият екип също по традиция е изцяло в бяло. За първи път ще има трети резервен екип, който е изцяло в червен цвят. Днес те бяха представени от няколко от основните футболисти в тима, като бяха показани и вратарските екипи.

На стадион „Ивайло” вече пристигна пълната екипировка на „Етър”, която далеч не включва само официални екипи. Футболистите бяха снабдени с два тренировъчни комплекта, тренировъчен анцунг и официален анцунг във виолетово. Специална екипировка има за свободното време, като фланелките са отново във виолетово, но със зелени елементи. Екипировката включва още шуба, елек, ветровка, бермуди, чанта и сак и е изцяло на JOMA. Футболистите вече изразиха задоволството си от качеството на новата придобивка.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *