Само в 7DniFutbol.bg

Защита №1 в България пред разпад! Ще удържи ли ЦСКА на натиска?

7 Dni Futbol04.07.201738910
чорбаджийски

Най-добрата защита в Първа лига на България за сезон 2016/17 г. може да се разпадне в следващите няколко седмици. Става дума за отбраната на ЦСКА, която допусна само 21 гола през изминалата кампания, а в момента двама от нейните лидери са обект на повече от интерес от страна на чуждестранни клубове. Националите Божидар Чорбаджийски и Антон Недялков са желани от елитният турски Трабзонспор, който ще се опита да ги вземе в пакет, пишат медиите в южната ни съседка.

Коняспор пък прави сериозни опити да изкуши “червените” само за левия бек.

Към момента цената на Божидар Чорбаджийски според Transfermarkt.com е 100 хиляди евро, но “червените” само ще се изсмеят на такава оферта за своя капитан. Недялков пък е оценяван 5 пъти по-високо и от “Българска армия” биха се навили да го пуснат за такава сума.

Въпросът е ще пристигнат ли наистина достатъчно високи оферти за футболистите и ще успее ли ЦСКА да удържи на чуждестранния напор за двама от основните си играчи.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ