Скриват Левски преди реванша със Сутиеска

7 Dni Futbol04.07.20171130
Левски - Сутиеска, Давид Яблонски

Левски ще направи още едно занимание в София до реванша със Сутиеска в Никшич. Мачът е от първи квалификационен кръг на Лига Европа. Срещата със Сутиеска е от 21:30 часа българско време в четвъртък. Все още никоя наша телевизия не е обявила, че ще излъчва пряко от Черна гора.

Тренировката днес на „Герена“ ще е закрита напълно. Утре на представителите на медиите ще отговарят двама от играчите на треньора Николай Митов. Това ще стане в 15:30 часа пред рекламното табло на В сектор. Те ще са защитникът Димитър Пиргов и офанзивният полузащитник Антонио Вутов, които бяха титуляри в първия мач и по всичко личи ще са в стартовата единайсеторка и в Черна гора.

Левскарите по-късно ще се отправят към летище София, където никой от клуба няма да дава изявления. Сините излитат за Черна гора в 17:20 часа.

В 20:15 часа българско време в Никшич ще бъде задължителната пресконференция на треньора Николай Митов. Тя ще се проведе в хотел „Хилтън“, където ще отседне българската група. Половин час след това ще бъде и официалната тренировка на тима на терена на местния ФК Ком. Заниманието ще е открито в първите 15 минути.

„Тема спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *