Само в 7DniFutbol.bg

Еуфория в Русе! Дунав разпродаде 75% от билетите за битката с Иртиш

7 Dni Futbol04.07.2017901
каранга цска дунав

Огромен ентусиазъм заля Русе в първия ден на продажбата на билети за реванша с Иртиш в Лига Европа. Много голяма част от наличните 5478 пропуска бяха изкупени до края на работното време на касите. Към 19:00 часа бяха придобити 4000 входни талона или малко под 75 процента!

Двубоят с Иртиш е на 6 юли (четвъртък) от 20:00 часа. Първата среша завърши 1:0 за казахстанците, но президентът на Дунав д-р Симеон Симеонов вярва в елиминирането на съперника.

“Настроението преди реванша е бойко. С повече самочувствие и късмет можехме да се приберем и с по-добър резултат от Павлодар. Сега предстои поправителен, дано да се справим”, каза президентът на клуба Симеон Симеонов.

“Комисарите от УЕФА ни разрешиха да пуснем хора само в секторите, в които имаме седалки. Така че иде разполагаме с около 5500 места. Днес (б.р. – вчера) в обши линии се продадоха всички билети. Около 4000 билета са изкупени вече, но още има опашки пред касите. Ще направим фен зона с голям екран в непосредствена близост до стадиона и ще се опитаме да пренесем атмосферата в зоната и от стадиона”, добави Симеонов, цитиран от „Тема спорт”.

“Дестинацията Павлодар беше много скъпа и тежка. Тези около 210 000 евро, които се полагат за участие в първия кръг, ще ги получим през есента и ще ни помогнат малко. Но иначе финансов смисъл от Лига Европа на този етап не можем да усетим. Надявам се да продължим да се развиваме, най-вече заради искрата, която запалихме в Русе”, коментира още Симеонов.

“Участието в Европа променя напълно манталитета и самочувствието. Всички момчета намират смисъл в участието. За нас това е събитие и се радвам, че го изживяваме. Радвам се, че има толкова голям интерес към реванша”, добави Симеон Симеонов.

коментар

  • Иртиш Подуенски

    05.07.2017 at 11:07

    Пълни смешници.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ