Само в 7DniFutbol.bg

Супер новина за Левски преди реванша в Европа! Ето кой се завърна на 100% готов за мача

7 Dni Futbol03.07.201723200
Левски, тренировка,

Супер новина получиха преди стартът на днешната тренировка в Левски. Заниманието започна с разрешение на лекарския екип на “сините” вратарят Боян Йоргачевич да се включи на пълни обороти в упражненията и така дългочаканото му завръщане стана факт.

Сръбският ветеран на практика е готов за игра и със сигурност ще е в групата реванша от Лига Европа срещу Сутиеска в четвъртък. Боян обаче едва ли ще бъде титуляр, имайки предвид, че Божидар Митрев получи капитанската лента на тима. Йоргачевич обаче не се е отказал да се бори за мястото си в Левски и битката за №1 при “сините” тепърва ще се засилва. На “Герена” разполагат още с Александър Любенов и Николай Кръстев, който също се приближава до завръщането си в игра.

Иначе нападателят Серджиу Буш тренираше отделно от основната група на сутрешната тренировка, но ще е готов за мача в четвъртък. За неговото здраве и това на останалите в отбора вече ще се грижи и нов кондиционен специалист. Младият експерт от школата Петър Пеев е избран да смени Роко Перота, който се раздели с Левски по взаимно съгласие и се завърна в родната Италия.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *