„Червените“ сложиха кръста на Бербатов: Ти направи своя избор, чехльо! Помисли се за по-голям от ЦСКА!

7 Dni Futbol03.07.201711870
1

Организираните привърженици на ЦСКА от фракцията Animals излязоха с официална позиция по очакваният трансфер на Димитър Бербатов в Берое. „Червените“ фенове са бесни от решението на нападателя да заиграе под Аязмото, а не на „Българска армия“ и почти му обявяват война, обявяват го и за мъж под чехъл.

Публикуваме позицията на Аnimals без редакторска намеса:

„Всички помните как навремето Любо Пенев разтрогна действащия си договор, за да се върне в ЦСКА. Помните и как големия Марто Петров се завърна у дома в края на кариерата си, отдавайки необходимото уважение към светинята, проправила пътя му към големия футбол. Ицо е легенда и няма нужда изобщо да говорим за него в детайли – мъжът се познава по дадената дума и действията.

Очевидно обаче футболистът Димитър Бербатов е по-голям от ЦСКА. Поне в неговите очи. Или в очите на жена му Стара Загора е по-привлекателна от София. Не сме гадатели, но истината е някъде там. Скрита между чехъла, Златната обувка и едно изгубено уважение.

Ние сме горди армейци. Не се молим и не падаме на колене, а просто мачкаме всичко по пътя си. Всеки сам избира – или с нас, или против нас. А който се е изправил насреща ни не е запазвал добри спомени. Историята не лъже и е особено жестока към предатели и неблагодарници.

Така че, Димитре, изборът е изцяло твой и ти очевидно си го направил.

Само като излизаш от тунела на Армията с държавния зелен екип на Марица-Изток се огледай внимателно и се наслади на всяка една секунда от мача. Ние ще го направим без съмнение защото обичаме напълно безплатно отбора, благодарение на който в Европа разбраха, че съществуваш.

Желаем ти успех и се надяваме да „оправиш футбола ни“. Ако Елена ти позволи, разбира се.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *