Само в 7DniFutbol.bg

Шефовете дадоха половин милион на Митов за още трансфери, първият става факт днес

7 Dni Futbol03.07.201710450
Левски - Сутиеска, Николай Митов
Левски, пресконференция, Николай Митов

Ръководството на Левски е решило да инвестира част от получените пари от изходящи трансфери в привличането на още нови играчи. През лятото сините успяха да продадат Божидар Краев и Мехди Бурабия. Първият премина в датския Мидтиланд, а французинът избра да продължи кариерата си в носителя на Купата на Турция Коняспор. За правата им в касата на сините влязоха около 950 хиляди евро. Част от сумата ще отиде за взимането на още попълнения, въпреки че бройката им вече е доста голяма. До момента Левски привлече осем нови. Това са вратарят Александър Любенов, бековете Иван Горанов и Милош Цветкович, халфовете Георги Ангелов, Васил Панайотов и Антонио Вутов, както и нападателите Серджиу Буш и Жуниор Мапуку. Интересното е, че за тях Левски не плати нито лев – всички пристигнаха като свободни агенти.

Сега обаче сините са насочили усилията си да вземат едно крило и двама халфове. И заради отказите, които получиха от първите набелязани цели, сега те са реорганизирали приоритетите си. За исканите футболисти обаче ще трябва да бъде плащано. Шефовете на клуба са решили да отпуснат най-малко 250 хиляди евро (около 500 хиляди лева) за взимането на играчи, с което да бъде удовлетворено желанието на треньора Николай Митов.

Много е вероятно през тази седмица клубът да се подсили с футболист, който може да играе на фланга. Това се налага, защото в момента отборът няма силна фигура на тази позиция. В първия официален мач за сезона срещу Сутиеска (3:1) по крилата играеха Франсис Нар и Бабатунде Аденижи. Първият тотално разочарова. А нигериецът определено не се чувства комфортно на този пост, въпреки че срещу черногорците асистира за първия гол на Жуниор Мапуку. Развитие по пристигането на такъв футболист може да има още днес.

„Тема спорт“


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ