Само в 7DniFutbol.bg

Треньорът на Сутиеска: Грешки от младост ни провалиха срещу Левски

7 Dni Futbol02.07.20171630
Сутиеска, пресконференция, Никола Ракойевич

Треньорът на Сутиеска Никола Ракойевич очаква на реванша в Черна гора да се получи по-интересен мач в сравнение срещата в София, която Левски спечели с 3:1. Двубоят в Никшич е в четвъртък от 21:30 часа.

“Левски беше фаворит още преди първия двубой. Ние отнесохме три бързи гола, но все пак успяхме да върнем един и да запазим минимални шансове. Точно това ни дава надежди. Ако не друго, поне се надявам реваншът да е достатъчно интересен”, каза Ракойевич пред медиите в Черна гора.

Той отдаде проблемите в първия мач на липсата на основни футболисти. “Този трус с липсата на толкова важни играчи, може да повали и далеч по-големи отбори от нашия. А когато имаш доста млади момчета в отбора, нормално е да допускаш множество грешки, които впоследствие да водят до попадения в мрежата ти. Грешките ни срещу Левски бяха точно от младост”, сподели още Ракойевич.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ