Само в 7DniFutbol.bg

Сериозни мерки в Русе за реванша с Иртиш! Ето колко зрители ще гледат на живо Дунав

7 Dni Futbol02.07.20171410
дунав фенове

Сериозни мерки за сигурност ще има на срещата между Дунав и Иртиш /Павлодар/ в Русе. Двата отбора се изправят един срещу друг на Градския стадион от 20.00 часа на 6 юли /четвъртък/ в мач-реванш от първия предварителен кръг на турнира Лига Европа. Това съобщиха от русенския клуб.

В първия двубой в Казахстан “драконите” отстъпиха с 0:1. Така всичко ще се реши в реванша в крайдунавския град.

Изисквания на европейската футболна централа, свързани предимно с необходимостта от завишен контрол и мерки за безопасност, налагат някои промени в организацията на мача в Русе. На Градския стадион ще бъдат допуснати 5478 зрители, които ще заемат места на секторите с пластмасови седалки с облегалки. Съответният брой билети ще бъдат пуснати в продажба утре. От тях 5028 ще са с цени от 20 лева, а останалите 450 за централния сектор с козирката ще са по 30 лева.

Няма да бъдат допускани зрители, които са под въздействието на наркотични вещества, в нетрезво състояние и носещи опасни за сигурността предмети. Преди и по време на срещата ще бъде осигурена фен зона. В пространството пред зала “Булстрад Арена” ще бъде монтирана видеостена, на която ще бъде излъчен мачът за тези, които няма да могат да влязат на стадиона.