Само в 7DniFutbol.bg

Бесният сърбин, желан на “Герена”, показал на богаташ, че не може да се гаври с него заради синчето си! Извъртял им страшен номер

7 Dni Futbol02.07.201732740
1

Сърбите са темпераменти хора, знаем го и от западните ни съседи, играли по родните терени. Следващият такъв изглежда ще е Ваня Маркович, който е упорито спряган за трансфер в Левски. Полузащитникът си е тръгнал със скандал от бившия си клуб Корона (Киелце), показа проверка на 7DniFutbol.bg. Братът на игралият в ЦСКА Иван Маркович e извъртял страшен номер на ръководството на поляците, съзирайки че в следващия сезон ще е твърда резерва на … синът на собственика Кристоф Зайац – Томаш.

Каква обаче е цялата история? Ваня играе над 4 години за Корона, приема клубът като свой втори дом и е обожаван от феновете и не се вижда как ще напусне скоро. В тима обаче идва синът на боса Зайац, който заради крехките си 20 години е изпратен под наем за изминалия сезон. Маркович обаче вижда, че се готви нареждане от високите етажи Томаш да играе и по време на почивката си в Сърбия се обажда директно на президента. “Шефе, имам проблем заради неплатени глоби, трябва да се явя в съда и ще се забавя, докато оправя нещата”, споделя Ваня, а отговорът отсреща е да не бърза и да се справи с неприятностите.

Оказва се обаче, че сърбинът не е в Белград, а в Гърция, където преговаря с местен елитен тим. По незнайни канали това стига до ушите на собственика на Корона, който е шокиран. Сагата намира своя край в офиса му, в който Маркович се явява няколко дни след проведеният разговор и отсича: “Искам да се махна, не мога да се боря за място в отбора със сина на собственика. Тръгвам си!”. Босът Зайац споделя, че опитва да промени решението на халфа, но той е непреклонен. “Поисках и треньорът да говори с Ваня, но и на него му каза, че иска да си тръгне, че не вижда бъдещето си в нашия клуб. Отказа се от парите, които имаше да взима и поиска трансферната си карта заедно с документ, че няма да имаме финансови претенции към клубът, с който подпише. Така се разбрахме и с натежало сърце пуснах Ваня да си тръгне”, разказва Зайац.

Маркович за момента не е подписал договор с гръцкия клуб, с който е водил разговори и дори се разкрива, че е постигнал споразумение за предварителен контракт. Това може би е продиктувано и от интереса на Левски към него.

Левски завършва селекцията си утре! Двама идват за прегледи и подпис

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *