Само в 7DniFutbol.bg

Сърбинът няма шанс за ЦСКА, засилва се към друг столичен отбор

7 Dni Futbol02.07.201724220
IVP_4764

ЦСКА изпробва сръбския централен бранител Марко Клисура в контролата с Етър вчера вечерта. Той е на 24 г. и през изминалия сезон е записал 24 мача и 1 гол с екипа на елитния Бачка Паланка (12-то място). Клисура минава за гигант със своите 195 см и 85 кг. Силният му крак е левият, може да играе и като ляв бек и опорен халф. Любопитното е, че започва кариерата си като ляво крило. Днес треньорският щаб на ЦСКА ще прецени дали да го задържи.

С екипа на Бачка Паланка е играл общо 61 пъти. Преди това е минал през редица нискоразрядни отбори – Слога Темерин, Палич, Младенова Цемент Беочин, ЧСК Челарево, Нови Пазар и Спартак Суботица. Има 1 участие за националния отбор на Сърбия в приятелска среща със САЩ на 29 януари 2017 г.Селекционерът Славолюб Муслин (водил Левски през 2002/03 г.) вика за тази контрола единствено играчи от сръбското първенство.

Според информация на “Тема Спорт” шансовете Клисура да подпише договор с ЦСКА са минимални. Възможно е. ако бъде освободен, бранителят да премине и проби в Славия, който е воден от сънародника му Златомир Загорчич.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ