Само в 7DniFutbol.bg

Разкриха заплатата на новият вратар на ЦСКА, в топ 5 на клуба е! Претенциите на друг за №1 отказаха “червените”

7 Dni Futbol02.07.201726430
черниаускас

Новият вратар на ЦСКА Витаутас Черниаускас ще прибира една от най-сериозните заплати в клуба, стана ясно, след като медиите в Румъния и Турция, където литовецът е играл преди. Възнаграждението, за което близки до стража разкриват, е 10 000 долара месечно. Това автоматично го нарежда в топ 5 на най-добре платените футболисти и очакванията към Черниаускас ще се повишат още повече.

На “Българска армия” все пак трябва да са доволни от постигнатата договорка с национала на Литва, защото предишният им избор за нов №1 е пожелал и да е №1 по залата в тима. Става дума за поляка Гжежож Сандомиерски, чийто претенции са започнали от 15 000 евро на месец!

От ЦСКА категорично са отказали да му дават такава голяма сума и Сандомиерски подписа с Ягелония, а “червените” си осигуриха услугите на Витаутас за значително по-ниска сума. И то като свободен агент! Припомняме, че полякът имаше договор с Корона (Киелце) по времето, по което бе пожелан от ЦСКА.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ