Само в 7DniFutbol.bg

Обявиха поръчка за половин милион, която доближава Етър до домакинства на “Ивайло”

7 Dni Futbol01.07.20172400
стадион ивайло етър

Обществената поръчка за изграждане на осветлението на стадион „Ивайло” стартира. Тя бе оповестена вчера, на 30 юни, на сайта на Министерството на младежта и спорта:

Публично състезание за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Реконструкция на прожекторна осветителна уредба на стадион „Ивайло”, гр. Велико Търново”.

Тя предвижда да бъдат поставени 168 бр. прожектори, като преди това бъде извършен демонтаж на досегашните инсталации, поставка на разпределителни табла и т.н, както и грундиране и боядисване на четирите мачти на стадиона.

Прогнозна стойност на проекта е 416 627,42 лв. без ДДС. Крайният срок за подаване на офертите е 10 юли, като след това предстои да бъде избран изпълнителят на поръчката и да се пристъпи към изграждане на осветлението.

В същото време бе съобщено, че в министерството е получено писмо от БФС изх. № 1-5-552 от 26.06.2017 г., с което се информира, че първенството стартира на 14 юли и е „от изключително значение е планираните СМР дейности да приключат до стартирането на футболното първенство”, за да може „Етър” максимално скоро да приема съперниците си на стадион „Ивайло”.

Първият мач на етърци срещу „Локо“ (Пд) бе насрочен за 14 юли от 18:45 ч. (на естествено осветление), като от Спортно-техническата комисия на БФС все още не са обявили официално къде ще се играе той.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *