Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА подписва с нов до часове

7 Dni Futbol01.07.201718691
Сатмен Белчев (1)

ЦСКА очаква букбално до часове още поне един нов играч. Почти сигурно армейците ще представят третото си попълнение най-късно в понеделник, а според непотвърдена информация става въпрос за офанзивен играч.

Тимът най-вероятно ще се подсили с централен нападател, който да е алтернатива на Каранга. Червените в момента са в много напреднали преговори с португалец, чието име се пази в тайна. Отправили са и оферта към друг португалски нападател – Абел Камара (27 г.), който през изминалия сезон е записал 28 мача и 4 гола за Бе-ленензес, а сега става свободен агент.

Таранът е национал на Гвинея-Бисау, има срещи и за младежкия тим на Португалия. Камара обаче се дърпа заради окончателното решение ЦСКА да не участва в Лига Европа.

“Тема спорт”

коментар

  • Не зная,дали това,което ще напиша,ще стигне до скаутските звена,или до някой по-нагоре в йерархията!Хора,трябва на всяка цена,да опитаме,да привлечем централният нападател на Университатя!!!Казва се Иван-всъщност,това му е фамилното име- на 20 години е и след 3 години ще струва много много пари!!!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *