Само в 7DniFutbol.bg

Война в Тирана! Фенове на Партизани устроиха засада на бултрасите (Видео)

7 Dni Futbol29.06.20179260

Около 200 албанци са нападнали ултраси на Ботев (Пловдив) в албанската столица Тирана. Около 40-50 бултраси са се настанили в кафене в близост до стадиона, където в 18:00 часа стартира срещата на “канарчетата” с Партизани от Лига Европа.

Близо 200 албанци организирано са пристигнали пред заведението и са влезели в схватка с бултрасите, информираха колегите от PlovdivDerby. Мелето е продължило няколко минути, като в употреба са влезели всякакви подръчни материали.

Няма пострадали фенове на Ботев. Специални части от албанската полиция са спрели мелето.

Ултрасите на Партизани са пристигнали от булевард “Сюлейман Делвина”, разказва очевидец. Феновете на Ботев са били в кафене срещу трибуните H1 и H2, които са предвидени за гостите. Албанците са нападнали с камъни пловдивчани, които са останали групирани под чадърите в заведението. Феновете на Ботев са използвали столове, маси и бутилки, за да отблъснат атаката. Само няколко ултраси от двете фракции са стигнали до ръкопашен бой. Около 5 минути е продължило замерването с камъни и бутилки.

“Трибуна Пловдив” пък показа и кадри от мястото.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ