Само в 7DniFutbol.bg

Радуканов се хвана за главата: Не ми се коментира колко сме малко, и аз тренирам наравно отбора

7 Dni Futbol29.06.201712130
пирин радуканов

“Срещу Витоша играчите ме зарадваха с по-голямото си желание за игра, отколкото срещу Струмска слава. На този етап за мен това е най-важно. Пробвах доста от юношите, които се опитваме да наложим в мъжкия състав и видях, че им е много трудно – ето това е основния ни проблем”, коментира треньорът на Пирин Милен Радуканов след успеха с 3:1 на новака в елита. Той изрази съжалението си от липсата на конкуренция в състава.

„Знаете,че когато има конкуренция всички се стараят повече и дават максимума от себе си. Миналият сезон резервната ни скамейка беше къса, сега направо не ми се коментира този проблем – ние сме 17-18 човека, налага се аз да влизам и да тренирам наравно с играчите, за да можем да правим някои упражнения! Търсим хора. Предложих в България на 5-6 футболисти – всички ми отказаха. Засега качествено попълнение при нас е Тодор Паланков. Албанецът Анди Рения, който дойде от Левски (Кар), също подписа договор. Търсим чужденци да дойдат на проби. Ако Божидар Васев не остане във Висла (Плоцк), ще си дойде и да играе при нас”, добави Радуканов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ