Само в 7DniFutbol.bg

Предложиха на Локо бивш младежки национал на Франция

7 Dni Futbol29.06.20171810
1

Френски вратар е бил предложен на Локомотив. Полският мениджър Болеслав Козакевич, който доведе Марк Готие Билджака е споделил с ръководството, че може да докара на проби 22-годишен страж, който имал мачове и за младежкия национален отбор на родината си. Офертата на Козакевич по всяка вероятност ще бъде приета, тъй като черно-белите в момента разполагат само с един вратар.

Неприятна контузия беляза вечерната тренировка на Локомотив, която се проведе в Самоков на стадион „Искър“. Младият страж на „черно-белите“ Павлин Евтимов извади своето рамо, което бе наместено от клубния доктор Константин Павлов. Евтимов ще отсъства от терените около месец. Така железничарите разполагат в момента само с един вратар в лицето на Илко Пиргов. До края на тренировката под другата рамка бе помощник-треньорът Стоян Колев. 41-годишният специалист обаче показа, че все още е във форма и дори предизвика аплодисменти от играчите с няколко маркови спасявания.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ