Само в 7DniFutbol.bg

Треньорът на Сутиеска: Левски има 10 пъти по-голям бюджет, но всичко се решава на терена

7 Dni Futbol28.06.20171780
Сутиеска, пресконференция, Никола Ракойевич

“Левски е много по-опитен отбор от нас. Бюджетът им е почти 10 пъти по-голям от нашия и имат много повече чуждестранни играчи от нас. Но аз винаги казвам едно и също – всичко се решава на терена”, заяви наставникът на Сутиеска Никола Ракойевич преди утрешния мач между двата тима от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

Черногорският тим пристигна днес в България и проведе занимание на стадион “Георги Аспарухов”, където утре от 20:00 часа започва срещата. “В момента не мога да отговоря дали сме готови за този мач, най-вече защото сме с доста различен състав от миналата година. Имаме много млади играчи и изиграхме само един контролен мач. Мисля, че може и да имаме проблеми в начина си на игра. С оглед на това, че останахме без шестима от най-добрите си играчи. Но аз съм треньор, който винаги вярва на играчите, с които разполага”, коментира Ракойевич пред българските медии.

“Обикновено казвам, че играем така, както съперникът ни позволи. Също така съперникът играе толкова добре или лошо, колкото ние му позволим. Утре ще видим какво ще се случи на мача. Имаме някаква информация за Левски, както и те имат за нас. Знам, че имат доста нови играчи и това би могло да им създаде някакви проблеми утре. Левски е много по-опитен отбор от нас. Бюджетът им е почти 10 пъти по-голям от нашия и имат много повече чуждестранни играчи от нас. На тяхна страна е и опитът в европейски мачове, но аз винаги казвам едно и също – всичко се решава на терена”, допълни той.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ