Само в 7DniFutbol.bg

Сектор Г: Лъвът не воюва с мишките, а ги изяжда

7 Dni Futbol28.06.20177220
цска фенове сектор г

Най-голямата организация от фенове на ЦСКА-“Фенклуб Сектор Г” изрази своята позиция за случващото се в клуба:

Във връзка със заявената вчера категорична и ясна наша позиция, искаме да внесем няколко важни уточнения и да опровергаем някои спекулации, които започнаха да витаят в общественото пространство през последните 24 ч.

Лицето Никола Дърпатов никога и под никаква форма не е бил преносител или изразител на нашето мнение. Колкото и да не им се иска на някои хора, Сектор “Г” не е започнал с тяхното присъствие, нито ще завърши с липсата им.

Благодарим на всички медии, които безпристрастно отразиха това, което имахме да кажем и не си позволиха да подвеждат аудиториите си, преекспонирайки мнението ни.

Въпреки това на едно място, чиято спортна секция се контролира от “журналист”, известен единствено със своята дълбока любов към столичния квартал “Обеля” и неговите забележителности, си позволиха да представят доста тенденциозно позицията ни.

Разберете, не обявяваме война нито на цирковата трупа “Малко Лудогорче 1945+3”, нито на “Дунав” (Русе) или което и да е физическо лице, било то и с перхидролен отенък. Лъвът не воюва с мишките, а ги изяжда.

Няма да позволим на никого да трупа известност на наш гръб, камо ли да ни въвлича в интриги с фалшивата си демагогия. Компромис и прошка няма да има за всеки, застанал на пътя ни.

Очакваме всички вас срещу “Славия” на Националния стадион.

ЦСКА ЗОВЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА!”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ