Само в 7DniFutbol.bg

Божинов: Само човек, който 4 месеца не си е виждал децата, може да разбере защо си тръгнах от Китай

7 Dni Futbol28.06.20171760
божинов

Валери Божинов даде специално интервю за предаването на NOVA – „Комбина“ . Футболистът, който наскоро се завърна от Китай, говори за всички трепети около себе си, като представи и сина си Валери-младши. Бившият нападател на Ювентус изрази надеждите си наследникът му да тръгне по неговите стъпки и да стане футболист.

„Много футболни звезди правят клипове, пеят, забавляват се. Не го правя, за да придобия популярност. Аз съм си такъв – емоционален, скромен, правя всичко от сърце“, започна Божинов.

„Всеки от нас има талант. Може би съм роден след футбола да съм в шоубизнеса. Не знам, ще видим. Надявам се Валери-младши да ме наследи. Дай Боже да върви по стъпките ми. Той само изявява желание да тренира. И двете ми деца са готини. Радостен съм, че отново съм с тях. Тежко е 4 месеца да не се виждаш децата. Моята дъщеря е влюбена в сина на Тони Найка“, добави футболистът.

„Тежко ми бе да се адаптирам в Китай. Липсваше ми комуникацията, емоциите. Те не са емоционални хора. Затворени са. Тежко се комуникираше с тях. Не знаят английски. 40 градуса, 100% влага. Ужас. Не съм откраднал парите, законни пари са. Когато един футболист има голямо име и е направил много в живота си, и хората го ценят и уважават – значи съм ги заслужил“, завърши Божинов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ