Само в 7DniFutbol.bg

Милева: Не знам за обжалване, всичко за емблемата върви по план

7 Dni Futbol28.06.20176480
дора милева милко георгиев

Синдикът на ПФК ЦСКА АД Дора Милева заяви, че на този етап няма информация списъкът с разпределението на парите към кредитори да е обжалван. Както е известно, фирмата на феновете на ЦСКА „Ред Енимълс“, зад която стои Гриша Ганчев, предложи 8 милиона лева на търга за емблемата, проведен в Кърджали. Синдикът вече направи сметка как да бъдат разпределени тези пари, но сега тече 14-дневен срок, в който може да има обжалвания. Милева потвърди, че фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД е подало жалба срещу НАП.

„Не зная дали сметката, която аз изготвих, е обжалвана. Поне на този етап нямам такава информация. 14-дневният срок тече от 22 юни, когато всичко бе вписано в Търговския регистър“, каза Милева пред „Тема Спорт“.

На 13 юли ще има заседание на съда, който ще гледа жалба на кредитора ПФК ЦСКА АД срещу прието вземане на НАП. Тази жалба обаче не касае изготвената от мен сметка, това е важно да се знае. Подобни ходове са обичайна практика и няма нищо изненадващо в тях“, добави синдикът.

„Оставам с усещането, че се създава паника около цялата ситуация с емблемата и активите на фалиралото дружество. Няма нужда от такава. Всичко върви по план, сроковете си текат. Нищо страшно не се е случило“, коментира още Дора Милева.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ