Само в 7DniFutbol.bg

Пак проблем с БФС! ЦСКА иска промяна за първия мач от сезона

7 Dni Futbol28.06.201723560
Жребий, Първа лига, Димитър Пенев

Сезонът за ЦСКА по всяка вероятност ще стартира на 14 юли, петък, от 20:00 часа, разбра “Тема Спорт”. Първият двубой на армейците е гостуване на Славия на Националния стадион “Васил Левски”. Все още не е постигната окончателна договорка, като остава всичко да се съгласува между телевизията, излъчваща мачовете, и БФС. Денят от седмицата не се харесва на ЦСКА, който вече е уведомен за плановете. Не е изключено клубът да поиска промяна и срещата да се играе през уикенда, докато началният час по всяка вероятност ще се запази.

Точно преди година ЦСКА и Славия отново играха в първия кръг и тогава срещата им пак беше в петък (29 юли), но от 21:15 часа. Тя се проведе на “Армията” и домакините победиха с 2:0.

Сезонът в Първа лига няма да започне с двубоя мeжду червени и бели, като откриващата среща ще е в петък от 18:00 часа. Планирано е през юли и август да има двубои и от 21:00 часа.

Председателят на СТК към БФС Неделчо Михайлов не отрече, че Славия и ЦСКА може да играят на 14 юли от 20:00. “Все още не сме доуточнили програмата за първия кръг. Ще я обявим до края на тази седмица. Ако Славия и ЦСКА играят в петък от 20:00 часа, те няма да открият сезона, защото ще има среща от 18:00”.

“Програмата за следващите кръгове ще бъде обявена на по-късен етап, нужно е съгласуване между БФС и телевизията, която излъчва двубоите”, добави още Михайлов.

Първият кръг от елита ще се проведе в рамките на 4 дни – от петък, 14-ти, до понеделник, 17 юли. Във втория рунд от първенството ЦСКА приема Лудогорец. Предвидените от БФС дати за този кръг са 21-24 юли.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ