Само в 7DniFutbol.bg

Само в 7DF: Тежък трансферен удар за Левски!

_49T0037

Старши треньорът на Левски Николай Митов ще трябва да се примири с трансферно поражение по отношение на голямата си цел за това лято. 7DniFutbol.bg разбра, че африканският халф Франсиско Жуниор със сигурност няма да акостира на “Герена”, въпреки че “сините” са готови да платят трансферна сума oт порядъка на 100 000 евро за него на норвежкия Стрьомсгодсет.

Наши източници, близки до ръководството на 14-ия в Елитесериен, разкриха, че спортният директор Йостейн Фло е отказал да одобри трансфера на Франсиско в Левски. Той е признал за сериозният интерес от страна на “сините”, но бил твърд в решението си да не пусне играча да заиграе в България. Фло директно е отказал да проведе разговори с агентът, който от “Герена” са изпратили за преговори.

27-годишният Франсиско Жуниор оглави списъка за входящи попълнения на Николай Митов след продажбите на Мехди Бурабия и Божидар Краев. Треньорът се надяваше с парите от двата трансфера да успее да си осигури услугите на национала на Гвинея Бисау, но това няма да се случи.

Търсенето на нов вътрешен полузащитник продължава, като от “Герена” вече имат разговори с набелязани имена.

Пак „червена“ връзка в трансфер на Левски! „Сините“ пред договор с брата на разплакал ги сръбски талант


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ