Само в 7DniFutbol.bg

Локо София заплашен от изчезване! Бозата подарява клуба, никой не го иска

7 Dni Futbol27.06.20175410
IVP_1409

Легендарният Локомотив София отново е заплашен от изчезване! Спасителят преди 2 години се оказа Иван Василев – Бозата, но и той е на път да хвърли кърпата.

Бизнесменът се е заел да търси нов собственик на клуба, твърди OFFNews. Василев, истински локомотивец, не успява да смогне сам на издръжката в “Б” група.

Припомняме, след фалита на Локо при Николай Гигов славният някога отбор тръгна от селските групи. При новия формат на първенството прескочи директно в “Б” група. Василев се реши на този ходи, след като получи уверенията, че ще му бъде помогнато и от други места.

Уви, засега това не се случва. Болният локомотивец получава по някой лев само от приятели. Затова и е обявил пред столичния едър бизнес, че подарява клуба от Надежда. Всеки обаче бяга като дявол от тамян, като чуе за футбол.

“Правя го в името на Локомотив. Когато в началото на тази авантюра започвахме, бях оптимист, но лека-полека се отчайвам, ще видим до кога ще издържа. След като няма интерес към нас, след като никой не иска да ни помага, пътят е един…

Инвестициите ми само за 2016 година са в размер на 600 000 лева, отделно от това платих и данъци 60 000 лева за това, което съм направил на държавата. И какво имам аз в “Надежда”, на стадиона? Две косачки и един валяк – това е всичко…”, коментира Василев пред vitoshanews преди време.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *