Само в 7DniFutbol.bg

Пак “червена” връзка в трансфер на Левски! “Сините” пред договор с брата на разплакал ги сръбски талант

7 Dni Futbol27.06.201729190
1

Левски е в напреднали преговори с полузащитника на Корона (Киелце) – Ваня Маркович, който е брат на бившия футболист на ЦСКА – Иван Маркович. Той вкара първият си гол в професионалния футбол с червения екип именно срещу “сините”.

Двете страни все още не могат да се уточнят за финансовите параметри. Разминаването обаче е в рамките на допустимото, така че е по-вероятно сделка да има, пише Топсорт.

Ако се стигне до такава, полузащитникът ще излезе без пари на Левски, тъй като сърбинът вече е свободен агент, след като е разтрогнал договора си с Корона по взаимно съгласие. Според президента на тима от Киелце Маркович е имал предварителен договор с чуждестранен клуб, което довело до раздялата с тима.

Сърбинът е на 23 години и играе на позицията вътрешен полузащитник, какъвто “сините” търсят. В полския клуб е от началото на кариерата си, с изключение на младежките години, където е част от Партизан и холандски клуб.

През последния сезон е изиграл 30 мача с екипа на Корона, като в половината от тях се е появил като резерва. Също така е вкарал и 2 гола.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ