Само в 7DniFutbol.bg

“Сектор “Г” подпали България! Под “червения” нож паднаха Мокета, Султан Делиорман, Циклопа! На всички тях – война!

7 Dni Futbol27.06.20179951
1

Привържениците на ЦСКА от фенклуб “Сектор Г” настояват за незабавната оставка на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Ултрасите публикуваха специално обръщение на официалния си профил във “Фейсбук”, с което категорично обявиха война на родната централа.

Причината за изблика на недоволство от страна на привържениците е недопускането на любимия им ЦСКА до участие в Лига Европа.

Публикуваме цялото съобщение на фенклуб “Сектор Г” без редакторска намеса:

“Никога не вярвайте на това, че войната ще премине бързо и гладко.”

Уинстън Чърчил

Едва месец измина от голямата ни победа в Кърджали и бяхме решили, че войната е почти приключила. Заговорихме само за футбол, а червената общност се консолидира неимоверно. Враговете и еничарите се откроиха още по-ярко – от Разград до Обеля “бялата линия” на маскираните с много гел комплекси и страх, бе ясно очертана. Страх от възраждащия се и могъщ червен колос.

Уви, ножът в гърба бе забит от едно по-малко очаквано, но добре познато на всички ни място. Услужливите на определени олигархични кръгове костюмирани псевдопарвенюта, начело със своя вечноопиянен от евтин малц и много поп-фолк шеф-алкохолик, решиха за пореден път да направят “услуга” на ЦСКА. Летата на 2008 и 2013 г. очевидно не ни бяха научили, че “където е текло, пак ще тече.”

Мокет, ние няма да ти пускаме Преслава. Нито ще се вържем на жалките ви опити да замажете кашата, която за пореден път сътворихте, водени от вътрешния си глас, нашепващ “Къде видя ЦСКА в Европа, бе, олигофрен?”. Но държим ти и подчинените ти клоуни да чуете много внимателно това, което имаме да ви казваме.

Казваш, че сме правоприемник на “Литекс”, а твоите приятели от УЕФА казват съвсем друго. Циклопът Павел Колев пише доноси срещу нас, а после ни се обяснява в любов. Ще предоставите ли цялата кореспонденция, водена между БФС и УЕФА от 12.05 до днес за да видим всички колко много помагате на ЦСКА? Все пак широката общественост е длъжна да знае кои са най-големите радетели за добруването на най-великия български клуб, нали?

Ако ти е много лошо от снощи и молбата ни те затруднява, можеш да ни кажеш как туморът от Разград стана пълноправен член на корумпираното и вонящо на каптагон БФС през 2010 г. и само две години по-късно участва в евротурнирите. Предполагаме е трудно да даваш логични и обосновани обяснения, след като не си изтрезнявал от години, за това и не очакваме да получим адекватни такива.

Използваме случая да поздравим и отбора на “Дунав”, завършил на 12 точки зад нас в редовния шампионат и който по съвсем честен и заслужен начин ще запише своите 60 секунди слава в Европа. Прeдлагаме на новите ратаи на Султан Делиорман да благодарят на ЦСКА, докато броят головете на “Иртиш”. Все пак, ако не бяхме решили да дадем шанс на талантливите си юноши в последния кръг, нямаше да получат златната възможност да се докажат по такъв безапелационен начин пред новия си господар и да му се “сложат” така, както и жена му не се е слагала на своите клиенти.

Своята роля в целия този процес изигра и един персонаж, всеизвестен с това, че “решава правни казуси във Facebook”. Характерното за този статист от поп-фолк клипове с диплома по право на салфетка от участието на Глория в елитно столично заведение, е че съотношението на спечелените от него дела и казуси спрямо загубените, се равнява приблизително на 1 към 10. За зла беда и с любезното съдействие на множеството странични фактори, в нашия случай доносът и работата му срещу клуба ни се увенча с успех. Разбира се, коефициентът за негово случайно рандеву със Сектор Г е със съвсем различни пропорции. Меката Шпага и Маминото Синче могат да потвърдят, че “най-добрите бонуси” далеч не са при техните шефчета.

Кириле, пак си последен, но не и в нашите сърца. Чувствата ни към теб не могат да бъдат описани дори с най-ефирната и нежна любовна лирика. За това смятаме тепърва да ти ги покажем нагледно, за да им се насладиш изцяло.

Приятели, считано от днес сме във война с БФС и тежкокорумпираните структури, около които гравитират. Тези хора разрушиха националния ни отбор, докараха родния ни футбол до нечувани низини и унищожиха всякаква надежда за неговото развитие, лансирайки частния проект на оженилия се за обикновена проститутка самозабравил се дерибей от горния абзац.

Искаме незабавната оставка на Борислав Михайлов и цялата заобикаляща го сган, изсмукваща и последните живителни сили на най-великата игра у нас.
Защото футболът не е за вас, отрепки, а за нас – феновете.
И ако не се разкарате, ще го разберете много скоро.

от Фен клуб “Сектор Г”

коментар

 • Ботев Пловдив

  27.06.2017 at 20:57

  Браво, така се прави!
  Екстрадиция на цялото БФС и да ги видя как ще си изкарват хляба в чужбина, като на всички ръцете са им навряни в гъзовете!
  Екстрадиция и на гелосаната мутра!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ