Само в 7DniFutbol.bg

Новият капитан на Левски: Провалите от миналите години ни напрягат, от нас зависи да прекъснем черната серия

7 Dni Futbol27.06.20174890
митрев

Вратарят на Левски Божидар Митрев призна, че не е очаквал да получи капитанската лента. Юношата сподели, че възприема определянето му за капитан като отговорност и гордост.

„За краткото време за подготовка смятам, че отборът до голяма степен е готов. 90% са нови, дори себе си включвам към новите, защото не сме играли заедно с този отбор. Направихме две контроли, надявам се срещу Сутиеска да излезем мотивирани и да направим това, което треньорът иска от нас“, започна Митрев.

„Амбиции всеки щом е в Левски трябва да има. Всички трябва да са класни попълнения щом са селектирани в този отбор“, продължи Митрев.

„Почвам да намирам себе си в игрова обстановка. Надявам се мачовете да набирам още повече сила“.

„Честно казано наясно сме как ще играе Сутиеска. Те са балкански отбор, очакваме да играят по-затворено срещу нас. Ще разчитат на шансовете си. Но ще е голяма грешка да си мислим, че лесно ще бием. Трябва да дадем максимума от себе си. Това е първи мач, те винаги са сложни. Ако излезем с хъс и характер, ще излезем победители“.

Запитан за горещата вълна, която заля страната ни в последните седмици, Митрев обясни: „Горещото време е за всички. Не бива това да е оправдание. Тренираме две седмици в подобни условия“.

„Надявам се стадионът да е пълен. Всички обичаме тези мачове. Всеки един от нас е изживял луди европейски нощи. Нека феновете да ни подкрепят, защото когато сме едно цяло сме по-силни“.

„Лошата серия е навсякъде в последните години. Това се отразява. Тягостна е обстановката. Усеща се напрежение, но ние сме хората, които трябва да излезем от ситуацията“, каза юношата на „сините“.

„Не съм очаквам да получа капитанската лента. Радостен съм. Това е голяма отговорност, дано оправдая доверието. Надявам се на победа. Отговорност и гордост е да си капитан на Левски. Много по-велики играчи са носили тази лента и съм поласкан“, продължи стражът.

„Всеки един от вратарите е добър и има амбиция да играе. Това е хубаво, защото така си по-концентриран в тренировките и мачовете“, завърши Митрев пред Дарик.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ