Само в 7DniFutbol.bg

Изненада от Бразилия! Единственото попълнение на ЦСКА подписал договор с гранд до 2020 г., “червените” не са го купили

7 Dni Futbol27.06.201741030
ЦСКА, летище, Енрике

Изненадваща информация за единственото засега ново попълнение на ЦСКА се появи в бразилските медии. Офанзивният халф Енрике Рафаел не е закупен от “червените”, а ще играе на “Българска армия” само за един сезон под наем от гранда в страната на кафето Атлетико Минейро. Преди да парафира с ЦСКА 23-годишният футболист е подписал нов договор до 2020 г. с Атлетико и след края на сезон 2017/18 г. ще се прибере в Бразилия.

Припомняме, че ЦСКА преди време започна преговори за партньорство с Минейро и явно по тази линия е станала сделката за Енрике.

Информация за клауза за откупуване не се споменава, но през миналия сезон такава не бе включена в договора за наем на Рубен Пинто от Беленензес. Португалецът обаче се вписа чудесно в ЦСКА и българския футбол и срам изрази желанието си да остане. В крайна сметка “червените” и португалците стигнаха до споразумение и Рубен остава на “Армията” за следващите 3 години.

При добро представяне и аклиматизиране не е изключено същото да се случи и с Енрике, който до момента в кариерата си е играл още за Атлетико Минейро, Баиа, Новоризонтино и Боа Ешпорте.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *