Само в 7DniFutbol.bg

Ботев замина за Албания! Тодор Неделев също тръгна с канарчетата в очакване на картотека

7 Dni Futbol27.06.2017690
Ботев Пловдив, автобус

Ботев замина за Албания, където в четвъртък ще започне участието си в предварителните кръгове на Лига Европа с двубой срещу вицешампиона на западнобалканската страна Партизани. Двубоят на стадион “Стелман Стермаси” ще започне в 18:00 ч. българско време, като това ще бъде и първата официална среща на “канарчетата” след триумфалния финал за Купа България, осигурил на пловдивчани ново европейско приключение.

Наставникът на “жълто-черните” Николай Киров включи в групата за Албания 18 състезатели, като в България заради травма остана централният защитник Радослав Терзиев. В групата е Тодор Неделев, който все още не е картотекиран в УЕФА за участие. От Ботев се надяват да сторят това в срок и да могат да използват национала.

Ботев ще пътува до Тирана на два етапа. Отборът ще се придвижи с автобус до Истанбул, а разстоянието от турския мегаполис до албанската столица ще бъде изминато по въздух.

Групата на Ботев:
Иван Чворович, Даниел Кайзер, Цветомир Панов, Йордан Минев, Лазар Марин, Пламен Димов, Виктор Генев, Кристиан Димитров, Серкан Юсеин, Лъчезар Балтанов, Радослав Апостолов, Алваро Юлиано, Меледже Омнибес, Фелипе Бризола, Тодор Неделев, Крум Стоянов, Омар Косоко, Тони Тасев


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ