Левски ще бори Сутиеска без нови

7 Dni Futbol27.06.201700
митов

Левски ще започне мача в четвъртък срещу Сутиеска без нови футболисти. Треньорът Николай Митов до последно разчиташе да убеличи селекцията си преди четвъртък, но дори и това да стане, нов играч няма да стартира мача срещу черногорците. Това можеше да се случи само ако в понеделник бе привлечен Франсиско Жуниор от Стрьомгодсет. Португалецът, който е приоритетна цел на Митов обаче е висящ тъй като двата клуба не могат да се разберат за трансферната сума. Жуниор вече е договорил заплатата си в Левски и чака зелена светлина да поеме към София, но такава все още няма. Сините имат право само на още една картотека в последния момент за първия мач със Сутиеска и се надяваха това място да бъде заето от полузащитника на Стрьомгодсет.

Така Митов ще разчита на единайсеторката, която пусна в последната контрола срещу Радник, спечелена с 1:0. Единствената промяна ще е Антонио Вутов, който тогава не бе готов да играе поради травма.

От клуба уточниха, че притежателите на клубни карти „Ние сме Левски“ и „Вековен“, както и притежателите на сезонни карти за Сектор „Б“ ще могат да се сдобият с безплатен билет за двубоя в случай, че не са се възползвали от възможността да ползват отстъпка за закупуването на сезонна карта. Двубоят е от 20:00 часа.

Вчера се разбра, че реваншът между Сутиеска и Левски от първия квалификационен кръг за Лига Европа в Никшич ще започне в 21:30 часа на 6 юли (четвъртък). Както е известно, стадионът на Сутиеска е лицензиран и няма да се наложи мачът да се играе в Подгорица. Победителят от тази двойка среща във втория квалификационен кръг Хайдук Сплит.

„Тема спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *