Само в 7DniFutbol.bg

От Дунав: Писмото до УЕФА, което се появи, не е от нас! Няма да участваме в дело срещу ЦСКА

7 Dni Futbol26.06.201722851
меркадо марем цска дунав

Изпълнителният директор на Дунав Ивайло Петков представи хронологията на събитията, свързани с класирането на Дунав в Лига Европа, за да се спре, по думите му, със спекулациите.

“На 15 юни пристигна писмо от УЕФА за картотекиране на футболисти за Лига Европа и със запитване дали имаме възможност за участие в турнира. Четири дни по-късно – на 19 юни, изпратихме писмо в УЕФА, че сме съгласни и имаме готовност да играем в предварителния кръг, при положение, че бъдем поканени от УЕФА. На 23 юни при нас дойде писмо, в което ние бяхме канени да участваме по дело на ЦСКА срещу УЕФА, но ние отказахме. Днес има дело, което е заведено от ЦСКА, в което ФК Дунав е разглеждан като страна на спора и до края на деня трябва да излезе официално решение на КАС”, обясни Петков.

Той каза още, че “писмото, което е пуснато в медиите, не е това писмо, което е в УЕФА. Това е един вид спекулация”, коментира Петков.

ЕКСКЛУЗИВНО: Ето писмото, което изхвърли ЦСКА от Европа! Разкриха кой го е написал

Отборът на Дунав е готов за първия мач с Иртиш в Казахстан. Това заяви треньорът на русенския тим Веселин Великов.  “Отиваме като аутсайдери, отборът на Иртиш е фаворит. За нас е голям бонус, че ще играем в Лига Европа, тъй като никой не се е надявал на това. Мисля, че успяхме да проучим Иртиш. Изправяме се срещу наистина добър отбор, който няма прекъсване в първенството, тъй като в момента то тече. Няма да ни е леко, но и на тях няма да им е леко”, каза Великов.  За Павлодар заминава група от 19 футболисти, като единствено Олексей Ларин е контузен, но той ще се възстанови за реванша.

“Отборът на Иртиш е фаворит, но ние няма да отидем обречени. Ще се раздадем на 100 процента, като се надявам да го отстраним. Настроението е приповдигнато, че ще играем в Лига Европа”, заяви капитанът на отбора Диян Димов.  Неговите съотборници Мирослав Будинов и Самир Аясс коментираха, че не е имало много време за тренировка и за почивка, но са готови.  “Най-важното е да излезем от мача с добър резултат, за да запазим интригата за реванша. Мисля, че имаме силите да го направим”, каза Будинов.

Изпълнителният директор на клуба Ивайло Петков обясни, че отборът пътува във вторник за Казахстан – от Русе до Истанбул с автобус, а от там със самолет до Астана и след това до Павлодар, където се очаква да пристигнат в сряда, в 11.00 часа местно време.  От русенския клуб заявиха, че работят по организацията мачът в Казахстан да се излъчва и да може да бъде наблюдаван от феновете в Русе.

коментар

  • ЗЕВС

    26.06.2017 at 20:17

    КОЙТО Е ТРЪГНАЛ ДА ЯДЕ МЕД ОТ КАЦАТА НА МЕЧКАТА ДОБРО НЕ Е ВИДЯЛ.СОМОВЕТЕ ОТ РУСЕ НЕ СА ВИНОВНИ,АМА ИМА ДРУГИ КОИТО ЗАДНИЦИТЕ СА ИМ СА ОТВОРИЛИ ЗА 200000,АМА ЩЕ СЕ ЗАПУШАТ СКОРО.
    “ЛЕСТЪР ОТ РУСЕ” ДОГОДИНА ЩЕ Е БЕНКОВСКИ-БЯЛА

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ