Само в 7DniFutbol.bg

Любимец на “жълто-черен” Пловдив: Не е сериозно да се притесняваме от албанци – Виана е заменим, но не и Неделев

7 Dni Futbol26.06.20172520
неделев

Бившият вратар на Ботев Лилчо Арсов, който сега тренира децата от подготвителните групи на „жълто-черната“ школа, коментира пред „Меридиан Мач“ предстоящите мачове на любимия му отбор в Европа.

„Шансовете ни са много големи. Просто е несериозно да се притесняваме от албанци. Преди 4-5 години играхме контрола с тях и мисля, че нивото им не се променило. Играят здраво, но класата според мен е на наша страна“, отсече Арсов.

Според него е много добре, че съставът от миналия сезон в общи линии се е запазил. Той не вижда чак такъв проблем в това, че Фернандо Виана не е дошъл и няма да може да играе срещу Партизани.

„Добър футболист е, но не е незаменим. Много по-важно е, че Тошко Неделев ще може да играе. Сигурен съм, че Белия ще успее да подготви максимално добре състава. Момчето си работи и без много да се говори, нещата се получават. След спечелената купа настроението е приповдигнато, но трябва да сме наясно, че това вече е история. Във футбола няма вчера. Сега започва нов сезон и трябва да се търсят нови успехи. В Ботев еуфория винаги има и това трябва да се използва в положителна посока. На Купата се израдвахме, отпразнувахме я и сега гледаме напред“, каза още колоритният ветеран.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ