Само в 7DniFutbol.bg

Локо (ГО) се оглежда в англичани докато се опитва да натири чужденците си

7 Dni Futbol25.06.20171830
александър сашо димитров

Нападателят Диян Христов ще се присъедини от понеделник към подготовката на изпадналия от Първа лига Локомотив (ГО). Христов се е разбрал по всички въпроси със старши треньора на горнооряховци Александър Димитров и може да се смята за ново попълнение.

Христов играеше през последната година в друг отбор от Втора лига-  Созопол, но сам предпочете да си тръгне. Той имаше предложение да продължи кариерата си в Нефтохимик, но в крайна сметка ще се прибере у дома. Известният с прякора си Терминатора нападател е роден във Велико Търново.

Опитният Владимир Мичев, както и още един напуснал Созопол- Якуб Идризов, също ще се присъединят към Локомотив (ГО). Тяхното бъдеще обаче ще се уточнява през новата седмица.

Локомотив (ГО) в момента се опитва да прекрати договорите и на армията от неособено качествени чужденци, на които разчиташе през миналата година. Двама от тях обаче може и да останат, като също са хора от атаката. Клубът разглежда и английски играчи, които могат да се присъединят на проби.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ