Само в 7DniFutbol.bg

Каранга се преклони пред феновете на ЦСКА: Заради тях няма как да не давам всичко от себе си

7 Dni Futbol25.06.20178190
каранга

„Положихме много усилия и те бяха възнаградени. Доволни сме, но трябва да коригираме още много неща. Разполагаме с достатъчно време, за да изчистим грешките в България”, коментира намиращият се в страхотна форма Фернандо Каранга, който вкара две от попаденията за успеха на ЦСКА с 5:2 срещу Карабах.

Бразилският нападател изрази мнение, че „армейците” имат още много работа пред себе си, въпреки петте си поредни победи, постигнати на лагера в Австрия. „В София ще продължим започнатото тук. Подготвяхме се при страхотни условия. Ръководството ни осигури всичко необходимо за добра подготовка и ние можем да мислим само за футбол”, посочи стрелецът.

Каранга се преклони пред „червените” фенове, подкрепяли тима през целия подготвителен лагер. „Когато виждам всеотдайната подкрепа на феновете, независимо къде се намираме, няма как да не дам всичко от себе си на терена. Винаги ще го правя. Заради тези фенове защитавам фланелката на ЦСКА с голямо удоволствие”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ